About me

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is beeldje-lezer_IMG_9121_vierkant.jpg

Photo: an image of a statue of a little boy.
Foto: beeldje van een jongetje.
Dit gebruik ik als avatar (profielfoto) op diverse accounts.


Ik ben Matthijs, zelfstandig/onafhankelijk fotograaf. Velen kennen mij als een veelzijdige creatieveling: vrijetijdsfotograaf, grafisch ontwerper, tekstschrijver en vrijetijds-kunstenaar. Ik woon in het oosten van Nederland. Al meer dan 50 jaar fotografeer ik op veelzijdig terrein: fotoshoots, fashion, portret, natuur en landschap, dieren, fine-art, architectuur enz.
Ik opereer internationaal, maar de meeste activiteiten zijn doorgaans in Nederland.
Mijn focus ligt op modellenshoots en fashion.

Fotograferen heb ik altijd al gedaan, meestal in vrije tijd. De laatste tijd leg ik mij toe op straatfotografie en op TFP/CD-basis shoots van zowel beginnende als gevorderde modellen.
Voor studiowerk maak ik gebruik van een fotostudio, bijvoorbeeld in Deventer, Apeldoorn, Amersfoort of Enschede. Ook heb ik apparatuur om een mobiele studio bij jou thuis of elders in te richten. Dus heb je leuke ideetjes voor een fotoshoot? Lijkt het je leuk om eens met mij samen te werken? Stuur me een berichtje met je idee en een foto van jezelf. Ook misschien leuk om te weten: bij mij krijg je de foto’s ( op verzoek) ook zonder copyright-vermelding en mag je ze voor je eigen website, vrienden of op je Facebookaccount naar eigen inzicht gebruiken. Wie weet, tot ziens!

Als je geïnteresseerd bent om werk (foto’s) te kopen, aarzel niet om contact op te nemen.

BELANGRIJK
Foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd, ze zijn mijn creatief eigendom. Het is niet toegestaan om foto’s over te nemen, te downloaden, screendumps te maken of elders te gebruiken zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming, voor welk doel dan ook.

Matthijs

Contact:
photomatthijs@gmail.com


My name is Matthijs, independent photographer.
Many friends and relations do know me as a creative person: photographer, graphic designer, copywriter and artist. I live in the eastern part of The Netherlands. More than 50 years I am ‘shooting’ , fashion, models, nature and landscape, animals, fine-art, architecture usw.
I operate international, but most activities are regulary in The Netherlands.
My focus is on Modelshoots, fashion and landscape.

If you are interested to shoot with me or to buy any work, don’t hesitate to contact me.

IMPORTANT
Pictures on this website may not used, downloaded for any purpose whatever, without written permission from me, the photographer.

Matthijs

Contact:
photomatthijs@gmail.com